Tekstgrootte - +

Zorghotel Reedewaard

Zorghotel in Almere, Flevoland.

Voor een optimaal herstel kunt u terecht in Zorghotel Reedewaard in Almere Haven! U wordt tijdens uw verblijf in de watten gelegd en er staan diverse faciliteiten en diensten (bijvoorbeeld fysiotherapie, diëtiste) tot uw beschikking zodat u snel kunt aansterken. Er staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, een zorgteam voor u klaar.

Het zorghotel biedt eveneens respijtzorg, om uw mantelzorger tijdelijk te ontlasten, en u kunt er terecht als u er even tussenuit wilt of ter overbrugging naar een permanent verblijf. Wat de reden ook is, Reedewaard biedt tijdelijke gasten een warm thuis.

Er zijn vier eenpersoonskamers en twee tweepersoonskamers. Het is mogelijk om samen met uw partner te verblijven. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: een hoog-laag bed, privébadkamer, een zitje, kledingkast, keukenunit met koffie- en theefaciliteiten, koelkast, televisie en gratis wifi. In het zorghotel vindt u een sfeervolle lounge. De maaltijden worden verzorgd door professionele koks.

Zorghotel Reedewaard is gelegen in het Centrum van Almere Haven op 100 meter van de gezellige haven met oude schepen en talloze restaurantjes. 

Ligging:Stad
Uitstraling:Modern
Diensten:Wasservice
Faciliteiten:Restaurant
Eetkamer
Kapsalon
Fitness
Internet
Aangeboden zorg:Fysiotherapie
Logopedie
Diëtetiek
Doel verblijf:Herstel na ziekenhuisopname
Vervanging voor mantelzorg
Overbruggingszorg
Relatie:Zelfstandig zorghotel
Informatie aanvragen

Kerkstraat 100
1354AC Almere

T 036-5402077

www.reedewaard.nl/zorghotel

SNHZ

 

Meer zorghotels in Flevoland