Toon menu

Nieuws

  • Residence Haganum kiest voor Florence Allure
    28 mrt. 2014 Niet alleen een comfortabele woning en hoogwaardige faciliteiten, maar ook compleet op de persoon afgestemde zorg als dat nodig is. Dat is waar Residence Haganum naar op zoek was. Daarom kiest zij per 1 april 2014 voor een samenwerking met Florence Allure.
  • Zorghotels Gouden Leeuw Groep
    09 jan. 2014 De zorghotels van De Gouden Leeuw Groep bieden professionele zorg in een prettige en comfortabele omgeving. U kunt terecht voor tijdelijk verblijf met zorg, herstel en revalidatie of een vakantieverblijf met zorg ter ontlasting van de mantelzorger.
  • De Zorghotels De Gouden Leeuw Groep behalen als eerste kwaliteitskeurmerk SNHZ
    09 dec. 2013 De zorghotels van De Gouden Leeuw Groep behalen, als eerste van Nederland, het kwaliteitskeurmerk van Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHz)”
  • Zorghotels verlagen kosten en verhogen kwaliteit
    19 feb. 2013 Meer zorg met gelijk budget reëel voor zorgverzekeraar / ziekenhuis
  • Residence Haganum geopend!
    05 dec. 2012 Afgelopen dinsdag is in Den Haag Zorghotel Residence Haganum geopend: specifiek ingericht voor het hogere topsegment:bevoorrechte mensen die tijdelijk of langdurig behoefte hebben aan zorg op maat in een luxe omgeving.
  • Nieuw zorghotel: aan de Rijn in Arnhem
    13 feb. 2012 Zorgaanbieder de Gouden Leeuw Groep wil samen met Projectontwikkelaar Casa Cura in mei van dit jaar beginnen met de herontwikkeling van het eeuwenoude landgoed Klingelbeek in Arnhem.
  • DS Verzorgd Wonen
    29 mrt. 2011 Het grootste probleem voor het merendeel van de ouderen –eenzaamheid en isolement- kan worden voorkomen door kleinschalige zorg aan te bieden. Deze vorm van zorg heeft een duidelijk positief effect op het welzijn van ouderen. DS Verzorgd Wonen introduceert in Nederland een nieuw woonzorgconcept voor ouderen.