Toon menu

Residence Haganum geopend!

Afgelopen dinsdag is in Den Haag Zorghotel Residence Haganum geopend: specifiek ingericht voor het hogere topsegment:bevoorrechte mensen die tijdelijk of langdurig behoefte hebben aan zorg op maat in een luxe omgeving.

Afgelopen dinsdag is met de officiƫle sleuteloverdracht is het nieuwe zorghotel Residence Haganum geopend door mr. Frank Vogel, C.E.O. van de Nederlandse All-In Group. Het Haagse zorghotel 'Nieuwe Stijl' is specifiek ingericht voor het hogere topsegment: bevoorrechte mensen die tijdelijk of langdurig behoefte hebben aan zorg op maat in een luxe omgeving. Als zorghotel 'Nieuwe Stijl' biedt Residence Haganum zowel short- als longstay-verblijfsmogelijkheden aan. Het zorghotel en het personeel stellen de kwaliteit van het leven, een optimale gastvrijheid en respectvolle zelfstandigheid voor haar gasten centraal.

Zorghotel Residence Haganum biedt korte en lange verblijfsmogelijkheden aan voor mensen die moeten herstellen na een verblijf in het ziekenhuis, of semi-permanent medische ondersteuning nodig achten in hun dagelijks leven. 'Als medisch herstel tijdelijk nodig is, of het gewone dagelijkse leven om medische redenen een gevaarlijke hindernisbaan blijkt te vormen voor onze doelgroep, dan biedt zorghotel Residence Haganum een bijzonder gastvrije omgeving aan op niveau, met 24 uur per dag aanwezige verpleegkundige en menselijke aandacht. Uitnodigend en geruststellend, zowel voor onze gasten als hun familie', stelt Frank Vogel.

Eigenheid van de gast centraal
Het zorghotel is gevestigd in een volledig gerenoveerd klassiek en monumentaal pand uit 1890 aan de Tasmanstraat 188 in Den Haag. Het zorghotel biedt 29 ruime zorghotel-appartementen, die elk een luxe, warme en comfortabele sfeer uitademen. 'Zoals je mag verwachten van een topsegmentverblijf', zegt Vogel. 'De individualiteit van de gast respecteren we daarbij volledig. Longstay-gasten kunnen hun eigen inrichting kiezen in overleg met onze interieurarchitect en -stylisten. Familie, vrienden en kleinkinderen zijn bovendien altijd welkom voor bezoek. Naast een restaurant, roomservice, schoonheidsverzorgingssalon, minibioscoop, bibliotheek, bezinningsruimte, (klein-)kinderspeelzaal, een zonnige tuin en diverse balkons, kent Residence Haganum ook een Private Dining Room, direct naast het restaurant 'Ideaal voor de grotere familiebijeenkomsten, zoals verjaardagen of bijzondere dagen.'

Kwaliteit tegen redelijke prijs
Ondanks dat Residence Haganum zich duidelijk onderscheidt in kwaliteit, service, vrijheid en beleving ten opzichte van gelijksoortige initiatieven, zorghotels en verpleegtehuizen, zijn de verblijfskosten per dag en nacht aanvaardbaar gehouden. 'Uiteraard zit er een beperkt hoger prijskaartje aan de meerwaarden die we in Residence Haganum bieden, en dat is niet voor iedereen weggelegd - in die zin is het zorghotel elitair', aldus Vogel. 'Tegelijkertijd zien we dat een grote groep mensen juist specifiek behoefte hebben aan een zorghotel - voor kortere of langere tijd - waarin zij zich thuis, veilig en gerespecteerd voelen. Voor een beperkt aanvullend bedrag weten onze gast en hun familie zich verzekerd van 24/7 zorg, service aandacht in een cultuur en omgeving die passend is en voelt bij de voor de gast gewende levensstijl.' Voor meer informatie: zie www.residencehaganum.nl.

Over de All-In Group
De Nederlandse All-In Group is de drijvende kracht achter Residence Haganum. De All-in Group bestaat uit diverse ondernemingen opgericht door mr. F. Vogel. Jaarlijks doneert de All-In Group via de MF Foundation (AMBI) tot 200.000 euro aan sociale en goede doelen (zie http://www.mffoundation.nl). De All-In Group kent drie hoofdactiviteiten: Finance, Real Estate en Concepts. De groep heeft vestigingen in Nederland (Hoofdkantoor), Canada, Singapore, Hong Kong, Dubai, Zuid-Afrika, Malta, Luxemburg en Duitsland. Voor meer informatie zie www.allingroup.net.

Meer over Zorghotel Residence Haganum, Domus Valuas