Toon menu

Zorghotels Gouden Leeuw Groep

De zorghotels van De Gouden Leeuw Groep bieden professionele zorg in een prettige en comfortabele omgeving. U kunt terecht voor tijdelijk verblijf met zorg, herstel en revalidatie of een vakantieverblijf met zorg ter ontlasting van de mantelzorger.

Zorg

Soms zijn er omstandigheden waardoor u tijdelijk niet meer thuis kunt verblijven, u bent bijvoorbeeld herstellende van een medische ingreep, moet revalideren onder professionele begeleiding of wellicht omdat u zich thuis onzeker voelt. In de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep kunt u in alle rust en met optimale zorg herstellen. De zorghotels bieden tevens de mogelijkheid om familie of mantelzorgers tijdelijk te ontlasten. Het verblijf biedt professionele zorg en ondersteuning door verpleegkundigen en verzorgenden, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Daarnaast kunt u een beroep doen op een team van deskundigen zoals een arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtiste en psycholoog. Zij ondersteunen, begeleiden en bieden u persoonlijke en professionele zorg. U kunt in de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep ook terecht voor overbrugging naar een permanent verblijf.

Zorghotel de Gouden Leeuw Laag Keppel

Zorghotel de Gouden Leeuw Zelhem

Zorghotel de Gouden Leeuw Laag Keppel

Gastvrijheid

De medewerkers van De Gouden Leeuw Groep zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Zij staan garant voor een hoog serviceniveau zodat het u aan niets ontbreekt. Dit blijkt ook uit de hoge cliënttevredenheid op het gebied van zorg, veiligheid en de aanwezige voorzieningen. Daarnaast zijn de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep aangesloten bij Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHz). De stichting heeft als doel ‘Het bevorderen van somatische revalidatiezorg en de kwaliteit van haar deelnemers in Nederland’. Door de strenge auditeisen op het gebied van herstelzorg en accommodaties behoren de zorghotels tot de beste van Nederland. De locatie in Laag-Keppel is het eerste zorghotel dat is opgericht in Nederland.

Comfort

De zorghotels van De Gouden Leeuw Groep beschikken over stijlvol ingerichte één- of tweepersoonskamers met uitgebreide sanitaire voorzieningen, een oproepsysteem, telefoon, televisie en de mogelijkheid van internet en Wi-Fi. Alle kamers zijn voorzien van luxe comfortbedden die in elke stand te verstellen zijn. Naast de luxe hotelkamers zijn er diverse faciliteiten in het zorghotel aanwezig die bijdragen aan een aangenaam verblijf. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de roomservice, de wasservice, het restaurant en georganiseerde activiteiten zoals luisteren naar klassieke muziek en beweging onder begeleiding. Het gaat erom dat uw verblijf niet alleen verantwoord, maar ook aangenaam is. Voor professionele zorg en begeleiding bent u bij De Gouden Leeuw Groep aan het juiste adres.

Meer over Zorghotel De Gouden Leeuw Laag Keppel