Toon menu

Boarnsterhim State in Aldeboarn

Boarnsterhim State, Aldeboarn
Boarnsterhim State, Aldeboarn
Boarnsterhim State, Aldeboarn
Boarnsterhim State, Aldeboarn
Boarnsterhim State, Aldeboarn

Boarnsterhim State
Zorghotel in Aldeboarn, Friesland

Informatie aanvragen

Boarnsterhim State is centraal gelegen in het hart van Friesland op een prachtige locatie. Er zijn vier kamers ter beschikking voor tijdelijke zorg. U kunt hier bijvoorbeeld verblijven na een ziekenhuisopname tot u voldoende hersteld bent om weer naar huis te kunnen. Het deskundige team van verpleegkundigen en verzorgenden kan 24 uurszorg verlenen. Indien mogelijk blijft de eigen huisarts de behandelende arts, anders kan de zorg worden overgenomen door een huisarts uit Akkrum of Grou. 

Zorg- en servicemedewerkers staan te allen tijde voor u klaar om de best mogelijke zorg te verlenen en de hoogst mogelijke service te bieden. Familie is altijd welkom om mee te eten, te overnachten en mee te helpen in de zorg. Veiligheid en je behaaglijk voelen (nabijheid, vertrouwdheid en herkenbaarheid) zijn in Boarnsterhim State belangrijke principes. 

Het stijlvol onder architectuur verbouwde Boarnsterhim State was oorspronkelijk een boerenbedrijf met woonhuis, deel en stallen en ligt net buiten het dorp Aldeboarn op een terrein van ruim 1,1 hectare. De State heeft een grote tuin met hoge bomen, gras en bloemen, een moestuin, een weiland met schapen, verschillende terrassen en uitzicht op de omliggende landerijen. 

Wjitteringswei 67
8495JM Aldeboarn

Telefoon: 0566-631294
Website: valuaszorggroep.nl/locatie/boarnsterhimstate

Doel van het verblijf

Dit landelijk gelegen zorghotel met een klassiek moderne uitstraling is toegerust voor herstel na ziekenhuisopname, overbruggingszorg, vervanging voor mantelzorg of vakantie. 

Aangeboden zorg en voorzieningen

Boarnsterhim State biedt onder meer de volgende zorg aan:

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Logopedie
  • DiĆ«tetiek

Tevens zijn de volgende voorzieningen aanwezig:

  • Eetkamer
  • Kapsalon
  • Internet
  • Tuin

Informatie aanvragen

Kwaliteitsverslag en meer informatie op Filica.nl