Toon menu

Topaz Revitel in Leiden

Topaz Revitel, Leiden
Topaz Revitel, Leiden
Topaz Revitel, Leiden
Topaz Revitel, Leiden
Topaz Revitel, Leiden
Topaz Revitel, Leiden

Topaz Revitel
Zorghotel in Leiden, Zuid-Holland

Revalidatiehotel Topaz Revitel is een modern hotel in het centrum van Leiden. U kunt er terecht voor een uitgebreid revalidatie- of herstelprogramma in een aangename hotelomgeving. Een optimale setting met voorzieningen en faciliteiten om zelf aan uw herstel te werken. Daarbij leveren we professionele zorg en begeleiding op maat.

Het revalidatiehotel is gevestigd in Level, in het hart van Leiden, direct naast Leiden Centraal Station en het LUMC. Hier vindt u ook restaurants en een welness center. Topaz Revitel vindt u op de 8e en 9e etage.

Topaz Revitel heeft 74 kamers, waarvan 11 tweepersoonskamers. De kamers beschikken over een zitje, een bureau, telefoon en een koelkast en hebben een eigen, ruime badkamer met douche. Op de kamers is wifi, evenals in de rest van het gebouw. Onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage.


Bargelaan 198
2333CW Leiden

Telefoon: 071-405-69-25
Website: www.topaz.nl/revitel

SNHZ Erkend zorghotel

Doel van het verblijf

Dit zorghotel met moderne uitstraling is toegerust voor herstel na ziekenhuisopname. 

Uiteraard kunt u bij Topaz Revitel herstellen van een chirurgische ingreep, bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie. Maar ook na een zwaardere ingreep, zoals een hart- of buikoperatie of amputatie en bij een longziekte of beroerte.

Wie geopereerd wordt of moet herstellen, bijvoorbeeld van een chemokuur of andere behandeling van kanker, heeft rust en specialistische zorg nodig. Die krijgt u in Topaz Revitel. En ook als u in goede conditie moet komen vóór een behandeling, dan bent u van harte welkom.

Ook voor tijdelijke behandeling door een therapeut, met een noodzaak voor 24-uurs verblijf om weer te herstellen, kan uw huisarts u doorverwijzen naar Topaz Revitel.

Aangeboden zorg en voorzieningen

De therapeuten van Topaz Revitel hebben hun specialistische kennis en ervaring met de behandeling van ouderen gebundeld in een efficiënt revalidatieprogramma op maat. Ons revalidatieteam bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, psycholoog, diëtist, maatschappelijk werker, verpleegkundigen en verzorgend personeel. Zij werken samen met u aan uw herstel, in een tempo dat bij uw revalidatiedoelen past.

Bij Topaz Revitel hebben ze alles in huis om uw herstel zo voorspoedig en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Er is een lounge waar u kunt ontspannen en een sfeervol restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Uiteraard is het hotel daarnaast voorzien van alle medische voorzieningen en faciliteiten die u nodig heeft. Zo zijn er diverse spreek- en behandelkamers, voor individuele behandeling, en groepstherapieruimten voor training in groepsverband. Er is een grote oefenzaal voor fysiotherapie met diverse fitnessapparatuur.