Toon menu

Vakantie met zorg

Vakantie met zorg

In veel zorghotels kunt u genieten van een vakantie waarbij u terug kunt vallen op zorg, 24 uur per dag. Samen met uw partner of mantelzorger ertussenuit lijkt soms ver weg, maar we geven u graag een paar suggesties. Zorghotels liggen namelijk op prachtige plekken: op landelijke plekken waar u echt van de natuur kunt genieten, maar ook in een historisch stadshart, of aan de kust. Zorghotels zijn ingericht op tijdelijk verblijf met zorg en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor vakantie. 

Zorghotels voor een vakantie met zorg

In Zorghotel Udens Duyn in Uden geniet u van Brabantse gastvrijheid, ruime kamers en rust en comfort. De ligging van het zorghotel in een bosrijke omgeving, vlakbij natuurgebied de Maashorst, maar met de vertrouwde nabijheid van ziekenhuis Bernhoven, en het centrum van Uden nabij, maken de locatie uniek. De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Het is een verrassend natuur- en cultuurlandschap, met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes. 

 

Zorghotel de KIM in Noordwijk aan Zee ligt pal achter de boulevard op 50 meter van het strand. Een aangepaste kamer met zeezicht, restaurant met serre, een buitenterras en een dakterras met zeezicht! Vlakbij de gezellige boulevard met klassieke en hippe strandpaviljoens. In het hotel kunt u zelfs nog deelnemen aan yogales of creatieve workshops. 

 

Ontdek de achterhoek vanuit de Zorghotels van de Gouden Leeuw Groep in Laag Keppel, Zelhem en Zutphen. Geniet van een wandeling of fietstocht door het groene landschap, lekker eten en de zon op het terras. Laat u verrassen door de omliggende dorpen met galerieën, beeldentuinen en musea. 

 

v.l.n.r.: De Gouden Leeuw Zutphen, De Gouden Leeuw Zelhem

Kennisbank