Toon menu

Informatie voor zorghotels

Zorghotels.nl

Zorghotels.nl is een landelijk platform voor zorghotels. Belangrijkste uitgangspunt is een stijlvolle en overzichtelijke weergave van de zorghotels in Nederland, waarbij bezoekers alle benodigde informatie binnen handbereik hebben. 

Kies voor een stijlvolle vermelding op Zorghotels.nl

Een uitgebreide vermelding op zorghotels.nl houdt in dat we een profielpagina voor het zorghotel maken op basis van aangeleverde informatie. Op de profielpagina staat een beschrijving van het zorghotel, foto’s, eventueel een YouTube filmpje, contactgegevens, de voorzieningen/ faciliteiten die er zijn en een formulier om informatie aan te vragen. 

Wilt u op een later moment foto's of tekst wijzigen? Dit kunt u te allen tijde aan ons doorgegeven. Wijzigingen worden kosteloos doorgevoerd.

Voor een uitgebreide vermelding op zorghotels.nl betaalt u een vast tarief per jaar, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We werken niet op commissie basis. 

Aanmelding 

Wilt u uw vermelding compleet maken? Stuur dan een e-mail naar info@zorghotels.nl en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Mail ons ook gerust als uw zorghotel nog niet vermeld wordt.