Toon menu

Informatie voor zorghotels

Zorghotels.nl

Zorghotels.nl is een landelijk platform voor zorghotels. Belangrijkste uitgangspunt is een stijlvolle en overzichtelijke weergave van de zorghotels in Nederland, waarbij bezoekers alle benodigde informatie binnen handbereik hebben. 

Kies voor een stijlvolle vermelding en ontvang snel uw eerste gasten via Zorghotels.nl

Een uitgebreide vermelding op zorghotels.nl houdt in dat we een profielpagina voor uw zorghotel maken op basis van aangeleverde informatie. Op de profielpagina staat een beschrijving van het zorghotel, foto’s, eventueel een YouTube filmpje, contactgegevens, de voorzieningen/ faciliteiten die er zijn en een formulier om informatie aan te vragen.  Wilt u op een later moment foto's of tekst wijzigen? Dit kunt u te allen tijde aan ons doorgegeven. Wijzigingen worden kosteloos doorgevoerd. 

Voor een uitgebreide vermelding op zorghotels.nl betaalt u een vast tarief per jaar, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We werken niet op commissie basis. Uw zorghotel staat binnen enkele dagen online op zorghotels, zodat u binnenkort uw eerste gasten via zorghotels.nl kunt ontvangen. 

Wanneer er een aanvraag binnenkomt ontvangt u een mailtje, waarna u kunt inloggen in onze beveiligde omgeving. Daar ziet u alle aanvragen onder elkaar staan, en kunt u de statistieken volgen. U kunt er zien hoe vaak uw pagina bekeken wordt, hoe vaak er gebeld wordt naar uw zorghotel en hoe vaak er naar uw website wordt doorgeklikt. 

Zorghotels.nl bestaat vanaf 2010 en is zeer goed vindbaar in zoekmachines. Vele websites verwijzen naar zorghotels.nl. Zoek je een zorghotel, dan kom je uit bij zorghotels.nl. 

Aanmelding 

Staat uw zorghotel er nog niet tussen? Stuur een e-mail naar info@zorghotels.nl en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We helpen u graag.